smilingcopenhagen.dkSmilingDanmark
Visit Albertslund Stor København Vælg en region i menuen øverst til venstre
Albertslund
Albertslund  Indbyggere: 27516
Albertslund Kommune: Steen Christiansen (S)
Kommunens Indbyggere: 27728
Større byAlbertslund
International Lufthavn: Copenhagen
Distance til: Albertslund 7 km.
Km2: 69 km2 Område: Stor København
Region: Region Hovedstaden
Vælg område i menuen øverst til venstre
Albertslund er en grøn bydel, bygget i 1960´erne, som industrialiseret tæt lav elementbyggeri af rækkehuse, gårdhavehuse og etagehuse. Vestskoven og Vejleådalen, udgør 60% af bydelens areal og er udlagt til naturområder. Albertslund er en del af Storkøbenhavn med 27.698 indbyggere og ligger ca. 12 km. vest for København.

Stor-København

Storkøbenhavn kortStorkøbenhavn eller Hovedstaden er en betegnelse for det sammenhængende bymæssigt bebyggede område, der i dag udgør en del af hovedstadsregionen og som har sin kerne i Frederiksbergs og Københavns Kommuner og ydrer Gentofte - Brønshøj - Sundby - Vanløse-Valby og (Hvidovre) mfl.

Centrum for området udgøres af Københavns Kommune, der inkl. enklaven Frederiksberg Kommune tæller 661.464 indbyggere (2013) og er Danmarks mest befolkningsrige kommune.  Stor-København er desuden centrum for Øresundsregionen, som er Nordens største metropol region. Øresundsregionen dækker 20.649 km² i Danmark og Skåne og omfatter 2,5 mio. indbyggere (2010) i Danmark og 3,8 mio. indbyggere (2013), når også den svenske del af Øresundsregionen regnes med.

Hvis du har en eftermiddag til overs, så tag et smut ind i det centrale København / Kristianshavn og oplev arkitektur i verdensklasse, strande, idylliske  og opblomstrende områder. Storkøbenhavn er ikke større, end tingene er inden for rækkevidde på mindre end en halv time. Tag dig tid til at opleve mere af København.

 


We would greatly appreciate if you can supplement with more information, log in here.
DK DK