smilingcopenhagen.dkSmilingDanmark
Visit Albertslund Stor København
Albertslund
Vælg en region i menuen øverst til venstre
Albertslund er en grøn bydel, bygget i 1960´erne, som industrialiseret tæt lav elementbyggeri af rækkehuse, gårdhavehuse og etagehuse. Vestskoven og Vejleådalen, udgør 60% af bydelens areal og er udlagt til naturområder. Albertslund er en del af Storkøbenhavn med 27.698 indbyggere og ligger ca. 12 km. vest for København.

Stor-København

Storkøbenhavn kortStorkøbenhavn eller Hovedstaden er en betegnelse for det sammenhængende bymæssigt bebyggede område, der i dag udgør en del af hovedstadsregionen og som har sin kerne i Frederiksbergs og Københavns Kommuner og ydrer Gentofte - Brønshøj - Sundby - Vanløse-Valby og (Hvidovre) mfl.

Centrum for området udgøres af Københavns Kommune, der inkl. enklaven Frederiksberg Kommune tæller 661.464 indbyggere (2013) og er Danmarks mest befolkningsrige kommune.  Den Stor-København er desuden centrum for Øresundsregionen, som er Nordens største metropol region. Øresundsregionen dækker 20.649 km² i Danmark og Skåne og omfatter 2,5 mio. indbyggere (2010) i Danmark og 3,8 mio. indbyggere (2013), når også den svenske del af Øresundsregionen regnes med.

 


We would greatly appreciate if you can supplement with more information, log in here.
DK DK